Aprašymas

Pappardelle pasta yra viena geriausiai žinomų ir dažniausiai naudojamų rūšių italų virtuvėje, paprastai gardinama sunkesniais, tokiais kaip žvėrienos ar šernienos padažais. Puikiai dera su grybų padažais.

Žemoje temperatūroje džiovinama pasta, ko pasekoje išgaunamas grublėtumas. Dėl savo grubaus paviršiaus, skirtingai nei glotni pasta, ši turi nepaprastą savybę išlaikyti padažo skonį. 

Pagaminta iš šviežių laisvai laikomų vištų kiaušinių, kietųjų kviečių kruopų ir itališkų minkštųjų kviečių miltų mišinio. Pasižymi lengvu ir greitu virškinimu. 

Sudedamosios dalys: kietųjų Durum kviečių kruopos, kvietiniai miltai (00), kiaušiniai (30%)
Virimo laikas: 4 min.
Kiekis: 250 g
Porcijos: 4 asmenims (tiekiant itališkai kaip pirmą patiekalą). 
Tiekiant kaip pagrindinį patiekalą - 2 asmenims.

Prekė detaliau
Filotea
as06
Nauja

Charakteristikos

badge
GAMINTOJAI

🍅 Tikras itaiškas skonis! Importuojami prekiniai ženklai.

Poco Deli
© 2025

Your cart

There are no more items in your cart

This website use cookies to ensure you get the best experience on our website.Privacy Policy