Aprašymas

Rankų darbo Maltagliati trumpa pasta iš Ankonos miesto, Markės regione Italijoje. 

Šią pastą gaminant naudojami tik vietiniai kviečiai ir švieži vištų kiaušiniai. Maltagliati pasta tradiciškai traukiama per bronzines formas, todėl paviršius būna šiurkštus ir suteikia pastai galimybę geriau įsisavinti padažą.

Tradiciškai ši pasta derinama su ankštinių daržovių sriubomis, tačiau taip pat puikiai dera ir su mėsos bei grybų padažais

Sudedamosios dalys: kietųjų Durum kviečių kruopos, kvietiniai miltai (00), kiaušiniai (30%)
Virimo laikas: 4 min.
Kiekis: 250 g
Porcijos: 4 asmenims (tiekiant itališkai kaip pirmą patiekalą). 
Tiekiant kaip pagrindinį patiekalą - 2 asmenims.

Prekė detaliau
Filotea
0035
46 Prekės
Nauja

Charakteristikos

badge
GAMINTOJAI

🍅 Tikras itaiškas skonis! Importuojami prekiniai ženklai.

Poco Deli
© 2025

Your cart

There are no more items in your cart

This website use cookies to ensure you get the best experience on our website.Privacy Policy